Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Защо свети лампата за изгоряла крушка при положение че всичко свети
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеНа третият стоп чека не свети. Третият ми стоп е с 10 светоидиота и чека не го засича.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеНа третият стоп чека не свети. Третият ми стоп е с 10 светоидиота и чека не го засича.
The correct operation of the side brake lights is controlled by the check device for the exterior lights, located inside the rev counter module.
The following faults may occur:
- blown bulb
- bulb s.c. to earth or positive
- incorrect bulb (5W bulb instead of 21W)
A special failure warning light, also in the rev counter module, comes on for all other faults in the various circuits. This warning light comes on for about 4 seconds when the ignition key is turned to MAR, to indicate it is working properly, then it goes off.
The third centre brake light is not controlled by the check panel.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
модул за управление на светлините
Искам да разбера къде се намира тоя модул .проблема е следния от както съм купил колата свети чека за изгоряла лампа.когато прекарвах кабелите за баса,под задната седалка видях прекъснат и изолеран кабела за левия габарит като беше направен мост и е захранен от десния.като възстанових както трябва кабела габарита светеше непрекаснато без да са включени.луда работа.върнах го както беше и така карам ,но ме дразни когато и има нещо на колата156 2.4 JTD sportwagon 140hp 2000
Comment
-
Първоначално публикувано от dimi bs Покажи съобщениеИскам да разбера къде се намира тоя модул .проблема е следния от както съм купил колата свети чека за изгоряла лампа.когато прекарвах кабелите за баса,под задната седалка видях прекъснат и изолеран кабела за левия габарит като беше направен мост и е захранен от десния.като възстанових както трябва кабела габарита светеше непрекаснато без да са включени.луда работа.върнах го както беше и така карам ,но ме дразни когато и има нещо на колата166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеЕййййй на багажника отзад сложих 5 ватова а нямаха 10 тогава .......
Колега по-горе ти го е казал,щом всичко свети,значи някъде си икономисал някой ват и трябва да подбереш правилната крушка. От лош контак няма как да ти свети крушката и да дава грешка(все пак щом работи крушката има товар)
Съвета ми е,там където си бърникал там търси проблема,щом се е появил след смяна на крушка.Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от knifemaniac Покажи съобщениеТази крушка няма общо с грешката.(ако говориш за крушката за осветление на багажника)
Колега по-горе ти го е казал,щом всичко свети,значи някъде си икономисал някой ват и трябва да подбереш правилната крушка. От лош контак няма как да ти свети крушката и да дава грешка(все пак щом работи крушката има товар)
Съвета ми е,там където си бърникал там търси проблема,щом се е появил след смяна на крушка.
колега от лоша връзка пак светва чека поне при мен беше така оправих си минуса на габаритите отзад и се оправи всичко така че може и такъв проблем да има нека да си прегледа дали всичко свети добре без смущения щото аз сам патил свети но едно такова премигващо трептящо
Comment
-
Първоначално публикувано от B13Bs Покажи съобщениеколега от лоша връзка пак светва чека поне при мен беше така оправих си минуса на габаритите отзад и се оправи всичко така че може и такъв проблем да има нека да си прегледа дали всичко свети добре без смущения щото аз сам патил свети но едно такова премигващо трептящоДве неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Дa попитaм, aко си слaгaме от диодните крушки (икономични) с кaкво трябвaше дa сa, че дa ги отчитa колaтa, a не дa дaвa грешкa и дa свети чекa? Примерно, aз нa номерa съм си сложил по едно мaлко пaрче диоднa лентa вътре в плaфонa и свети, но кaк дa нaпрaвя тaкa, че дa ги отчитa колaтa и дa не свети чекa?
Comment
-
Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщениеДa попитaм, aко си слaгaме от диодните крушки (икономични) с кaкво трябвaше дa сa, че дa ги отчитa колaтa, a не дa дaвa грешкa и дa свети чекa? Примерно, aз нa номерa съм си сложил по едно мaлко пaрче диоднa лентa вътре в плaфонa и свети, но кaк дa нaпрaвя тaкa, че дa ги отчитa колaтa и дa не свети чекa?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВържи по едно съпротивление със стойност 100 ома и мощност 2 вата успоредно на LED крушката и чекът няма да "пищи".Остава само гъзарията.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеМдамм и икономията отива на киноОстава само гъзарията.
По-елегантният вариант е по възможност да се преправи клюкарката.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment